over ons

30 x 20 cmBinnenPret Wonen is ontstaan uit Christy's passie voor lichte, frisse, vrolijke en opgeruimde interieurs. Interieuradvies geeft BinnenPret Wonen al sinds 2006 en vanaf 2009 werd de webshop daar een leuke aanvulling op. 

Het jaar 2017 stond in het teken van verandering; Christy werd gevraagd om de styling te verzorgen bij fotoshoots voor een makelaar voor hun brochures en vermelding op Funda.nl. Met enorm veel enthousiasme is ze daarmee aan de slag gegaan en het aantal opdrachten groeit nog steeds. Ook wordt het gebied waarin ze werkzaam is uitgebreid, verder de regio in! 

Enige persoonlijke informatie voor wie het leuk vindt om te weten: ik ben geboren in 1964 onder het sterrenbeeld Vissen in Vlaardingen, opgegroeid en mijn eigen levenspad gezocht in de Achterhoek waarna ik in 1986 de liefde gevolgd ben naar Noord-Brabant.

Het geluk was aan onze kant en ik werd in 1993 moeder van een geweldige zoon. Ik heb altijd gewerkt in ondersteunende beroepen zoals directie-secretaresse, commercieel directie-assistente en ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad. Het werken "buiten de deur" en BinnenPret combineer ik met het gezinsleven en vrijwilligerswerk bij scouting. Ik word erg blij van boswandelingen met onze hond (een Grand Basset Griffon Vendéen), fijne samenwerking met collega-ondernemers, soepelverlopend interieuradvies en natuurlijk gave interieur-fotoshoots! 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account